2016 IFOR WILLIAMS CT177 AUTOTRANSPORTER ref 2541

€ 4995.00 ex BTW

Aanhangwagen wordt verkocht met 1 jaar garantie & nieuwe keuring
 • Binnen afmetingen: 5.10m x 2.30m
 • MTM 3500kg
 • Anti slinger slot
 • Kantelbaar
 • Manuele winch
 • Oprijrampen
 • Werkkoffer
 • Heavy duty bladvering
 • Standaard reservewiel
 • Heavy duty neuswiel
 • Anti diefstal slot

Als u geïnteresseerd bent in het kopen van een IFOR WILLIAMS KIPPER zijn er een paar dingen waar u rekening mee moet houden voordat u tot aankoop overgaat zoal bijvoorbeeld bij deze IFOR WILLIAMS KIPPER met garantie

Eerst moet u bepalen welke maat en draagvermogen u nodig heeft voor uw aanhangwagen. IFOR WILLIAMS  biedt een reeks maten en gewichtscapaciteiten om aan verschillende behoeften te voldoen, dus het is belangrijk om de juiste te kiezen voor uw specifieke vereisten.
Vervolgens moet u rekening houden met de materialen die zijn gebruikt bij de constructie van de aanhangwagen. IFOR WILLAMS TRAILERS  staan ​​bekend om hun hoogwaardige materialen en constructie, maar u moet toch uw onderzoek doen om ervoor te zorgen dat de aanhangwagen die u kiest, gebouwd is om lang mee te gaan en bestand is tegen de eisen van uw werk.
U moet ook rekening houden met de functies en opties die beschikbaar zijn met de IFOR WILLIAMS kipaanhangwagen. Enkele van de functies waar u naar op zoek wilt zijn, zijn onder meer een hydraulisch kantelmechanisme, een stevig chassis en een hoogwaardig remsysteem.
Ten slotte moet u verschillende leveranciers en dealers onderzoeken die iFOR WILLIAMS aanhangwagens verkopen om de beste klantenservice te vinden zoals bij TrailerTraders te Massenhoven. Het is belangrijk om een ​​gerenommeerde dealer te kiezen die u alle informatie kan geven die u nodig heeft om een ​​weloverwogen beslissing te nemen en die u ondersteuning en service kan bieden na uw aankoop.
Over het algemeen kan het kopen van een IFOR WILLIAMS kipper aanhanger een geweldige investering zijn voor wie een betrouwbare en duurzame aanhangwagen nodig heeft voor zijn werk zoals deze IFOR WILLIAMS KIPPER  . Met zorgvuldig onderzoek en overweging kunt u de juiste aanhangwagen vinden die aan uw behoeften voldoet en u helpt de klus te klaren.

Kipper aanhangwagens bieden een krachtige draagkracht voor een scala aan verschillende toepassingen. Hun robuuste, duurzame staalconstructie zorgt ervoor dat ze bestand zijn tegen intensief gebruik om allerlei ladingen te ondersteunen; van landbouwproducten tot bouwmaterialen. Met hydraulische cilinders en grote wielen is deze machine geoptimaliseerd voor stabiliteit en manoeuvreerbaarheid op alle soorten terrein, waardoor het lossen van verschillende materialen snel en efficiënt verloopt. Als je op zoek bent naar een stevig, multifunctioneel voertuig voor al je taken, dan heb je met mij echt een betrouwbare partner gevonden!

Aanvraag offerte 2016 IFOR WILLIAMS CT177 AUTOTRANSPORTER ref 2541

Op zoek naar een nieuwe of 2e hands aanhangwagen?
Laat ons gerust weten wat u in gedachte heeft, wij zorgen voor een offerte op maat

Informatie overname

Uw aanhangwagen zorgeloos verkopen voor een correcte prijs?
Geen zin om te wachten op kopers die niet komen opdagen?
Wij zijn altijd op zoek naar goede, degelijke 2e hands aanhangwagens.
Laat ons gerust weten wat u wil verkopen.

Gerelateerde Producten