Algemene Voorwaarden voor gebruikers van RG Bouwmachines.be & TrailerTraders.be

Alle informatie die RG Bouwmachines & Trailer Traders communiceert via de website en via andere electronische wegen zoals email alsmede alle software en tools en verwijzingen naar andere sites of producten die besproken worden zijn te gebruiken op eigen risico. Er wordt niet gegarandeerd dat de geboden informatie correct is.
RG Bouwmachines kan niet aansprakelijk worden gesteld voor eventueel aangerichte schade aan je PC, zowel hardware- als softwarematig. Andere materiële en niet materiële schade die zou kunnen voortvloeien uit het gebruik van deze website of het toepassen van adviezen van deze website in het algemeen en de reacties van andere gebruikers in het bijzonder en of de door RG Bouwmachines.be & Trailertraders.be verzonden emails .
Het gebruik van deze site is gratis. Om te kunnen reageren is registratie verplicht. Klik hier om de Privacy Policy te lezen.
Alle informatie, waaronder begrepen adviezen, ideeën, meningen, reacties en/of instructies, wordt niet noodzakelijkerwijs gesteund door de RG Bouwmachines & TrailerTraders.
RG Bouwmachines & TrailerTraders staan op geen enkele wijze in voor de juistheid of volledigheid van de informatie op RG Bouwmachines.be/TrailerTraders.be en/of in andere electronische communicatie zoals emails, en aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid voor schade, van welke aard ook, die het gevolg is van handelingen en/of beslissingen die gebaseerd zijn op bedoelde informatie. De wederpartij wordt met nadruk aangeraden deze informatie niet geïsoleerd te gebruiken maar af te gaan op haar professionele kennis en ervaring en de te gebruiken informatie te controleren.
RG Bouwmachines & TrailerTraders kunnen nimmer aansprakelijk of verantwoordelijk worden gesteld voor contacten, overeenkomsten of diensten tussen partijen die mogelijk via deze site zijn opgedaan.
De voorwaarden kunt u hieronder lezen maar ook downloaden via deze link, klik hier…
(klik op afbeelding voor een vergroting van deze Algemene Voorwaarden)

 7 ONDERHOUDSTIPS VOOR EEN OPTIMALE LEVENSDUUR

Reinig uw machine regelmatig. Zo vermijdt u dat het vuil zich vastzet op gevoelige of moeilijk bereikbare plaatsen.

Onthou dat snoerloze apparaten onderhevig zijn aan koude en warmte. De batterijen gaan langer mee indien u ze – buiten het gebruik ervan – op ‘kamertemperatuur’ bewaart (dus best niet in de wagen laten liggen).

Zaagmachines reinigt u best grondig na elke werf of op het einde van de week. Slib en zaagresten kunnen de waterpompen beschadigen en de leidingen verstoppen. Ververs daarom ook regelmatig de watertank zodat de leidingen gespoeld worden en de koeling van het zaagblad niet in het gedrang komt.

Sponskuismachines moet u na gebruik grondig reinigen om te vermijden dat de voegresten zich vastzetten in de sponsrol. Een vervuilde of beschadigde sponsrol presteert merkbaar minder dan een goed onderhouden exemplaar. Met een correct onderhoud van de machine vermijdt u bovendien lekken.

Mixers en dwangmengers worden bij voorkeur na elk gebruik schoongemaakt Het is immers veel moeilijker om aangedroogde resten te verwijderen en alleen een schone menger levert goede mengprestaties.

Bezorg deze tips aan iedereen die met uw gereedschappen en machines werkt.

 

Wenst u meer informatie over het onderhoud van uw machines en gereedschappen?
Onze technische dienst helpt u graag verder: +32 (0) 3 206 10 20

 

leveringen

Alle aanhangwagens dienen afgehaald te worden in onze magzijnen tenzij schriftelijk anders overeengekomen.

 

Trailer Traders Liersebaan 206 2240 Massenhoven
Tel.: +32 (0) 3 206 10 20 Fax: +32 (0) 3 227 03 54 www.TrailerTraders.be