Onze Merken

Ontdek ons kwalitatief aanbod van trailers en maak kennis met onze leveranciers

Brian James Trailers

Brian James Trailers werd 40 jaar geleden opgericht als familiebedrijf. In eerste instantie gericht op motorsporttrailers, waar prestaties en betrouwbaarheid centraal staan, hebben we onze ervaring gebruikt om ons productassortiment geleidelijk te verbreden.

Brian James trailers blijft innoveren om ervoor te zorgen dat onze geremde aanhangwagens de hoogste kwaliteit en prestaties leveren en waar voor uw geld. In de loop der jaren hebben we ons assortiment uitgebreid met diepladers, kip aanhangwagens, plateau aanhangwagens, kantelbare aanhangwagens en auto transporters met een unieke chassisgarantie van 5 jaar.

Brian James machinetransporters, kip aanhangwagens, plateau aanhangwagens, kantelbare aanhangwagens, autoaanhangwagens; stuk voor stuk doordachte geremde aanhangwagens voor de professional die weet wat hij wil!

Ifor Williams trailers

Ifor Williams Trailers Ltd is opgericht in 1958 door Mr Ifor Williams, een lokale boer en uitgeroeid tot een vaste waarde wereldwijd als het over kwaliteit en levensduur gaat.

Het brede productassortiment omvat veetrailers, paardentrailers, kippers, diepladers, gesloten aanhangwagens en autotransporters . Ifor Williams Trailers biedt een standaard assortiment van meer dan duizend varianten! Het klantenbestand is enorm, van landbouwers, tuinaannemers, bouwbedrijven, tegelzetters, dakwerkers, loodgieters,…

De filosofie van het bedrijf is om trailers van hoge kwaliteit te produceren die hoogwaardige technologie combineren met sterkte, duurzaamheid, onderhoudsgemak en waar voor uw geld.

BW Trailers

BW TRAILERS een 2e generatie familiebedrijf dat sinds 1999 aanhangwagens produceert. Eerst op de site in Lier en sinds 2016 in duffel met een 10.000m² grote productiesite.

BW trailers staat garant voor persoonlijke service, familiale waarden en flexibiliteit. Met een BW trailer kan u zeker zijn kwalitatieve Belgisch gefabriceerde aanhangwagen.

Het productgamma van BW Trailers is zo goed als onbeperkt dankzij het maatwerk. Standaard beidt BW trailers zowel ongeremde aanhangwagens tot 750kg aan als geremde aanhangwagens waaronder kipaanhangwagens, plateau aanhangwagens, gesloten aanhangwagen,….

BW trailer is dan ook een “one-stop-shop” voor alle geremde als ongeremde aanhangwagens.

Henra

SINDS 1932 KWALITEIT VOOR PROFESSIONALS! HENRA aanhangwagens Overloon heeft een rijke geschiedenis die begint in 1832. In 1932, 100 jaar later start Huub Henckens zijn bedrijf in smederij, hoefslag en landbouwmachines.

5 generaties later, in 1998, had Henra aanhangwagens een bedrijfsterrein van 20.000m² en 40 personeelsleden. Jaarlijks werden er 4000 aanhangwagens gebouwd waaronder ongeremde aanhangwagens tot 750kg, geremde  aanhangwagens waaronder kipaanhangwagens, plateau aanhangwagens, gesloten aanhangwagen, machine transporters, paardentrailers, diepladers, autotransporters…..

Henra is dan ook uitgegroeid naar een vaste waarde in markt op gebied van professionele geremde aanhangwagens, de henra kipaanhangwagens, machines transporters, plateau aanhangwagens kom je op elke werf of bouwcenter tegen.