Vragen & Antwoorden

Lees onderstaande eerst door voordat u met ons contact opneemt.

WAAROM RG BOUWMACHINES?

EEN VAKMAN + RG BOUWMACHINES = WINNING TEAM!

Bij RG Bouwmachines kunt u op beide oren slapen.

Ervaren plaatsers van vloeren, tegels, klinkers & natuursteen kiezen bewust voor ons, omdat zij weten dat RG Bouwmachines een belangrijke meerwaarde betekent als partner in hun beroepsactiviteit.
De optelsom van de – soms ogenschijnlijk ‘kleine’ – verschillen met onze concurrenten levert u op het einde van de rit een grote kosten- en tijdbesparing op.

Om maar enkele voorbeelden te noemen:

Een machine die in panne valt + een te lange hersteltijd kan u handenvol geld kosten.
Daarom besteden wij bijzonder veel aandacht aan de bedrijfszekerheid van onze machines. Wij bieden u eveneens een vervangmachine aan indien er zich toch een panne voordoet en de herstelling niet onmiddellijk kan uitgevoerd worden.
Een verkoper die u de verkeerde machine ‘aansmeert’ heeft een grote impact op uw rendement: ofwel lijdt uw werksnelheid er onder, ofwel slaagt u er niet in om tot een perfecte afwerking te komen. Of u koopt simpelweg een apparaat dat maar half zo lang meegaat dan u had gehoopt.
Daarom nemen wij geen ‘gewone verkopers’ in dienst, maar vertrouwen wij de ziel van ons bedrijf uitsluitend toe aan ervaren mensen die met u meedenken.

AAN HET GEREEDSCHAP HERKEN JE DE VAKMAN!

RG Bouwmachines is al sinds 1981 exclusief verdeler van Raimondi.

Dit Europese merk staat synoniem voor innovatieve kwaliteitsproducten, ontwikkeld in samenwerking met plaatsers van vloeren, tegels, klinkers & natuursteen.

Raimondi® heeft zich sinds 1974 uitsluitend gefocust op tegelzetters.
Ook de derde generatie van de familie Raimondi blijft trouw aan de missie van het bedrijf: de ontwikkeling van nieuwe, innoverende producten die de professionele plaatser tijd besparen.

Om niet aan kwaliteit te moeten inboeten en om competitief te blijven, houdt Raimondi® de ontwerpen in eigen beheer en gebeurt ook de fabricage in de eigen ateliers te Modena (Italië).

GARANTIES
ONDERHOUD MACHINES (algemeen)
ONDERHOUD ALLE MERKEN AANHANGWAGEN
VERKOOP EN AANKOOP ALLE MERKEN AANHANGWAGENS