HENRA MAJOR BLACK EDITION 3.5T MTM VERKOCHT

€ 5156.00 ex BTW

Normaal € 6524.80 ex BTW

  • Binnen afmetingen: 4.51m x 2.02m
  • MTM 3500kg
  • Black edition alu borden 30cm hoog
  • Black edition wheels
  • Ladderrek
  • Heavy duty torsieassen
  • Sjorogen over volledige lengte van de plateau

Als u geïnteresseerd bent in het kopen van een Henra aanhangwagens, zijn er een paar dingen waar u rekening mee moet houden voordat u tot aankoop overgaat zoal bijvoorbeeld bij deze HENRA MAJOR BLACK EDITION 3.5T MTM  met garantie
Eerst moet u bepalen welke maat en draagvermogen u nodig heeft voor uw aanhangwagen. Henra biedt een reeks maten en gewichtscapaciteiten om aan verschillende behoeften te voldoen, dus het is belangrijk om de juiste te kiezen voor uw specifieke vereisten.
Vervolgens moet u rekening houden met de materialen die zijn gebruikt bij de constructie van de aanhangwagen. Henra-aanhangers staan ​​bekend om hun hoogwaardige materialen en constructie, maar u moet toch uw onderzoek doen om ervoor te zorgen dat de aanhangwagen die u kiest, gebouwd is om lang mee te gaan en bestand is tegen de eisen van uw werk.
U moet ook rekening houden met de functies en opties die beschikbaar zijn met de Henra plateau aanhangwagen. Enkele van de functies waar u naar op zoek wilt zijn, zijn onder meer een hydraulisch kantelmechanisme, een stevig chassis en een hoogwaardig remsysteem.
Ten slotte moet u verschillende leveranciers en dealers onderzoeken die Henra aanhangwagens verkopen om de beste klantenservice te vinden zoals bij TrailerTraders te Massenhoven. Het is belangrijk om een ​​gerenommeerde dealer te kiezen die u alle informatie kan geven die u nodig heeft om een ​​weloverwogen beslissing te nemen en die u ondersteuning en service kan bieden na uw aankoop.
Over het algemeen kan het kopen van een Henra plateau aanhanger een geweldige investering zijn voor wie een betrouwbare en duurzame aanhangwagen nodig heeft voor zijn werk zoals deze HENRA MAJOR BLACK EDITION . Met zorgvuldig onderzoek en overweging kunt u de juiste aanhangwagen vinden die aan uw behoeften voldoet en u helpt de klus te klaren.

Een plateau aanhanger is een type aanhanger dat wordt gebruikt om grote en zware ladingen te vervoeren. Het voertuig is opgebouwd uit een platform of een laadvloer, ondersteund door een stalen frame en meestal voorzien van wielklemmen om de lading stabiel te houden tijdens het transport. Het platform kan open zijn of afgesloten en kan worden aangepast aan specifieke ladingen. Plateau aanhangers worden vaak gebruikt voor het transporteren van bouwmaterialen, hout, machines, voertuigen en andere grote objecten. Ze worden meestal getrokken door een vrachtwagen of een ander voertuig met een trekkoppeling.Als je op zoek bent naar een stevig, multifunctioneel voertuig voor al je taken, dan heb je met mij echt een betrouwbare partner gevonden!

Aanvraag offerte HENRA MAJOR BLACK EDITION 3.5T MTM

Op zoek naar een nieuwe of 2e hands aanhangwagen?
Laat ons gerust weten wat u in gedachte heeft, wij zorgen voor een offerte op maat

Informatie overname

Uw aanhangwagen zorgeloos verkopen voor een correcte prijs?
Geen zin om te wachten op kopers die niet komen opdagen?
Wij zijn altijd op zoek naar goede, degelijke 2e hands aanhangwagens.
Laat ons gerust weten wat u wil verkopen.

Gerelateerde Producten