Over ons

RG  Bouwmachines werd opgericht door Richard Vergauwen, van het familiebedrijf RG Tegelfabriek dat zich al 64 jaar toelegt op de distributie van exclusieve muur- en vloertegels. Vanuit zijn eigen ervaring en de vele contacten met plaatsers, voelde Richard Vergauwen een sterke behoefte aan een ‘professionele partner’. Een partner die kant en klare oplossingen biedt voor de uiteenlopende probleempunten waarmee plaatsers regelmatig kampen.

Zo zag RG Bouwmachines in 1980 het daglicht en staat het bedrijf nu al meer dan 28 jaar synoniem voor professionele oplossingen in uw vakgebied.

Ervaren plaatsers van vloeren, tegels, klinkers & natuursteen kiezen bewust voor ons, omdat zij weten dat RG Bouwmachines een belangrijke meerwaarde betekent als partner in hun beroepsactiviteit.

De optelsom van de – soms ogenschijnlijk ‘kleine’ – verschillen met onze concurrenten levert u op het einde van de rit een grote kosten- en tijdbesparing op. 2 jaar garantie op al onze toestellen.

Om maar enkele voorbeelden te noemen:

– Een machine die in panne valt + een te lange hersteltijd kan u handenvol geld kosten. Daarom besteden wij bijzonder veel aandacht aan de bedrijfszekerheid van onze machines. Wij bieden u eveneens een vervangmachine aan indien er zich toch een panne voordoet en de herstelling niet onmiddellijk kan uitgevoerd worden.

– Een verkoper die u de verkeerde machine ‘aansmeert’ heeft een grote impact op uw rendement: ofwel lijdt uw werksnelheid er onder, ofwel slaagt u er niet in om tot een perfecte afwerking te komen. Of u koopt simpelweg een apparaat dat maar half zo lang meegaat dan u had gehoopt. Daarom nemen wij geen ‘gewone verkopers’ in dienst, maar vertrouwen wij de ziel van ons bedrijf uitsluitend toe aan ervaren mensen die met u meedenken.

Bij RG Bouwmachines kunt u dan ook op beide oren slapen. Al onze prijzen zijn exclusief BTW.