Onze Merken

Ontdek ons kwalitatief aanbod van trailers en maak kennis met onze leveranciers

Brian James Trailers werd 40 jaar geleden opgericht als familiebedrijf. In eerste instantie gericht op motorsporttrailers, waar prestaties en betrouwbaarheid centraal staan, hebben we onze ervaring gebruikt om ons productassortiment geleidelijk te verbreden.

Vertrek met vertrouwen! Koop vandaag nog een Brian James Trailer.

wilt u probleemloos aankomen waar u heen wilt, waarom kiest u niet voor Brian James Trailers? Met een breed scala aan modellen om uit te kiezen, vindt u de perfecte aanhangwagen voor uw behoeften. Bovendien bieden ze een ongeëvenaarde klantenservice en nazorg, zodat u er zeker van kunt zijn dat uw aanhangwagen in topconditie blijft.

Brian James trailers blijft innoveren om ervoor te zorgen dat onze geremde aanhangwagens de hoogste kwaliteit en prestaties leveren en waar voor uw geld. In de loop der jaren hebben we ons assortiment uitgebreid met diepladers, kip aanhangwagens, plateau aanhangwagens, kantelbare aanhangwagens en auto transporters met een unieke chassisgarantie van 5 jaar.

Brian James machinetransporters, kip aanhangwagens, plateau aanhangwagens, kantelbare aanhangwagens, autoaanhangwagens; stuk voor stuk doordachte geremde aanhangwagens voor de professional die weet wat hij wil!

Brian James Trailers zijn ontworpen voor prestaties en betrouwbaarheid, wat betekent dat u uw lading gemakkelijk kunt vervoeren, waar u ook heen gaat. Met een reeks aanhangwagentypes om aan elke eis te voldoen, zijn deze aanhangwagens gebouwd om lang mee te gaan, zodat uw lading elke keer weer veilig en zeker kan reizen.

TIKI Trailers produceert al meer dan 30 jaar autotrailers voor de Baltische en Scandinavische markten om aan de behoeften van zelfs de meest veeleisende klanten te voldoen. Tegenwoordig is Tiki uitgegroeid tot de Bestnet Group , waartoe naast Tiki ook onze metaaloppervlaktecoatingbedrijven Paldiski Tsingipada AS , BNT Galva OÜ en Helon Kuumasinkitys OY behoren .

De Bestnet-groep begon  in 1990  uit het bedrijf Bestnet AS , dat vooral bekend staat als fabrikant van aanhangwagens van het merk TIKI en AKU.

In 2019 hebben we een nieuw, modern productiegebouw in Paldiski geopend. Op een totaal van 25.000 m2 fabrieksoppervlak produceren we gemiddeld 20.000 trailers per jaar en bedekken we bijna 20.000 ton metaal met verschillende oppervlaktecoatings . 90% van onze productie wordt geëxporteerd naar bijna 10 verschillende landen.

 Bij de productie maken wij gebruik van moderne apparatuur en innovatieve materialen. Wij voelen ons verantwoordelijk voor het behoud van de omgeving om ons heen. In alle domeinen van onze activiteiten zijn respect en zorg voor zowel onze medewerkers als onze klanten duidelijk de eerste prioriteit.

Voor betrouwbaarheid en vertrouw op de experts – ontdek vandaag nog het aanbod aan aanhangers bij ifor Williams.

Ifor Williams Trailers Ltd is opgericht in 1958 door Mr Ifor Williams, een lokale boer en uitgeroeid tot een vaste waarde wereldwijd als het over kwaliteit en levensduur gaat.

Het brede productassortiment omvat veetrailers, paardentrailers, kippers, diepladers, gesloten aanhangwagens, kantelabare trailers, plateau trailers en autotransporters . Ifor Williams Trailers biedt een standaard assortiment van meer dan duizend varianten! Het klantenbestand is enorm, van landbouwers, tuinaannemers, bouwbedrijven, tegelzetters, dakwerkers, loodgieters,…

De filosofie van het bedrijf is om trailers van hoge kwaliteit te produceren die hoogwaardige technologie combineren met sterkte, duurzaamheid, onderhoudsgemak en waar voor uw geld.

Ifor Williams Trailers bieden de perfecte oplossing voor al uw transportbehoeften. Ze zijn vervaardigd met hoogwaardige materialen en nauwkeurige engineering en zijn ontworpen om een verscheidenheid aan items veilig, zeker en efficiënt te vervoeren. Investeer vandaag nog in een Ifor Williams trailer en ervaar gemoedsrust bij het vervoeren van uw goederen!

BW TRAILERS een 2e generatie familiebedrijf dat sinds 1999 aanhangwagens produceert. Eerst op de site in Lier en sinds 2016 in duffel met een 10.000m² grote productiesite.

BW trailers staat garant voor persoonlijke service, familiale waarden en flexibiliteit. Met een BW trailer kan u zeker zijn kwalitatieve Belgisch gefabriceerde aanhangwagen.

Het productgamma van BW Trailers is zo goed als onbeperkt dankzij het maatwerk. Standaard beidt BW trailers zowel ongeremde aanhangwagens tot 750kg aan als geremde aanhangwagens waaronder kipaanhangwagens, plateau aanhangwagens, gesloten aanhangwagens,….

BW trailer is dan ook een “one-stop-shop” voor alle geremde als ongeremde aanhangwagens.

Het vinden van de perfecte aanhangwagen voor uw behoeften kan een ontmoedigende taak zijn. Met zoveel beschikbare opties is het moeilijk om te weten welke voor u geschikt is.

Het vinden van de perfecte aanhangwagen voor uw behoeften kan een ontmoedigende taak zijn. Met zoveel beschikbare opties is het moeilijk om te weten welke voor u geschikt is.

BW trailers is hier om te helpen! Wij zijn gespecialiseerd in op maat gemaakte aanhangwagens die zijn ontworpen om exact aan uw behoeften te voldoen en binnen uw budget passen. Met ons deskundige vakmanschap en onze aandacht voor detail kunt u er zeker van zijn dat u de beste aanhangwagen voor uw geld krijgt. Koop vandaag nog de perfecte trailer met BW trailers!