Over ons

Ergens in 2006 is Trailer Traders ontstaan binnen RG Bouwmachines.

Onze geschiedenis ligt in 3 generaties kennis van de bouwsector, wie er in de bouwsector werkt en hoe er gewerkt wordt. Met andere woorden, wat je ook verkoopt, het moet een lange levensduur hebben en “Heavy Duty” moet de standaard zijn.

Het concept was simpel; De aannemer, vloerder, tegelzetter, tuinaannemers hebben allemaal een aanhangwagen. Waarom zorgen we er niet voor dat deze professionals dan ook ineens de juiste aanhangwagen kunnen kiezen?

3 generaties kennis van de bouwsector

Vanuit onze basis binnen RG Bouwmachines, was het tijd om onze klanten verder te helpen met wat ze elke dag gebruiken; geremde aanhangwagens die tegen een stootje moet kunnen.

We zijn in 2006 met Ifor Williams opgestart met veel moed, weinig tot geen kennis van aanhangwagens of de techniek ervan.

Fast forward van onze 1e levering aanhangwagens in 2006 zonder technieker zijn we mogen groeien naar een Multi-brand store met professioneel werkhuis, remmentestbank, showplein en showroom.

Bij ons mag je zeker zijn van 100% Heavy duty merken, 100% service en onze vaste waarden van hoe je zaken mag doen:

  • Blijf trouw aan je leveranciers, dan blijft de leverancier ook trouw aan jou
  • Verbreek nooit een belofte aan je klant, een woord is een woord.
  • ​Zorg voor je klant, dan zorgt hij ook voor jou
  • Ken je product, verbeter je product en geloof in je product.
  • Geef service aan je klant, service in onbetaalbaar en wordt altijd geapprecieerd.
  • Zoek niet verder dan Trailer Traders Massenhoven! Met meer dan 12 jaar ervaring in de branche bieden we uitstekende klantenservice, concurrerende prijzen en kwaliteitstrailers die zeker aan uw budget en behoeften voldoen. Besteed geen uren aan het zoeken naar het perfecte, kom gewoon eens kijken. Gegarandeerd dat we hebben wat u zoekt.

Tot binnenkort, online of in real life.
Koffie staat klaar

David Vergauwen
Zaakvoerder met plezier.